Hondenuitlaatservice

Als hondenuitlaatservice sta ik klaar voor honden die uitgelaten moeten worden als hun baasje dat niet kan. Ik doe op het moment alleen Individuele wandelingen wat betekent dat er geen andere honden bij zijn tenzij we die tegen komen. Als jouw hond wat moeilijker is met andere honden of heeft meer stress dan zijn ze bij mij van harte welkom. Ook heb ik een wachtlijst voor Groepswandelingen voor als jouw hond samen met andere vriendjes naar buiten wilt. Wel moet de hond sociaal zijn en enige recall hebben!

Let op! Geen vaste dagopvang.

Huisbezoeken

Als huisbezoek breekt de dag van het dier even en kunnen ze er even uit en of krijgen eten of worden verzorgd op de manier hoe zij dat nodig hebben.

Dierenoppas aan huis

Als dierenoppas kom ik bij jou aan huis en woon ik een tijdje en of een dag in jullie huis om op jouw dieren te passen. 

Tarieven

Hondenopvang

Naast wandelingen en huisbezoeken kunnen jouw honden bij mij terecht in Burgum in een huiselijke zweer. Ik neem ook max 4 honden aan mits ze goed met elkaar kunnen. Ga naar Individuele/groeps Opvang om te boeken.

ophalen en brengen kun je aanvragen mocht je geen auto hebben of het niet lukt met brengen/ophalen. Hier reken ik reiskosten voor (€0,22 per km)

Bijrijder Paard

Als jij iemand nodig hebt die jouw paard bijrijd in de tijd dat dat jou niet lukt dat zit je hier goed. Ik ben opgegroeid met paarden in de western wereld en heb ervaring met moeilijkere en gevoelige paarden.

Ophaal en Breng Service voor jou huisdier

Ben je bijvoorbeeld niet in staat om jou hond/kat/konijn naar de dierenarts te brengen of ga je verhuizen en beschik je niet over een auto dan kan ik je daarbij helpen.

Met een vast bedrag van €15,- en €0,55 per km sta ik voor jou klaar om jouw hond te vervoeren naar de desbetreffende locatie binnen het noorden van Nederland.

(Friesland, Groningen, Drenthe en een stukje Noord Holland)

In overleg is er veel mogelijk!