Over mij

Lees Over Mij

Ik heb een lang proces gehad over werk, doordat ik eigenlijk niet zo goed wist wat ik wou. Natuurlijk iets met dieren toen die tijd was een droom, maar je had niet zoveel opties waar je ook een vaste baan in zou krijgen na een opleiding. Dussss uiteindelijk na het debatteren over beveiliging, leger, beveiliging met honden waar je dan weer een vooropleiding voor moet doen... poeehhh.

Conclusie: door mijn vele lichaamsproblemen kon ik dat waarschijnlijk al niet aan en ben ik de opleiding content creator gaan volgen. I know, heel wat anders ;) ik was vroeger altijd al bezig met video's maken, technisch foto's maken, editing enz. Maar door dalende motivatie omdat de opleiding net nieuw was en er niks gebeurde ben ik gestopt en uiteindelijk een eigen bedrijf erin begonnen, want ja... ik wist al veel dingen die ik mijzelf had aangeleerd.

Na vele kansen en freelance opdrachten was het nog niet helemaal compleet. Want ik miste het dierenleven en kwam erachter dat ik content maken als "werk" toch niet helemaal leuk vond. Dus ik ben onderzoek gaan doen naar hoe ik geld kon verdienen door met dieren te werken. Uiteraard kwam ik bij hondenuitlaatservice, oppassen op dieren en het trainen van honden. Een deur die open ging en nog steeds gaat als je het mij vraagt :) 

Door de vele ervaring die ik al heb door op te passen op herders bij de buren en hier en daar wat oppassen bij mensen en natuurlijk de dieren die wij zelf aan huis hadden, waar ik mee opgegroeid ben heb ik al wat kennis in huis. Om die kennis uit te breiden ben ik de opleiding vakbekwaamheid hond Kat gaan doen en stromen de papieren straks binnen... Hoop ik ;)

Inmiddels al een paar jaartjes werkzaam met de diertjes en als ZZP'er. Elke dag ben ik wel weer bezig met nieuwe dingetjes en ontwikkelingen met de honden aan mijn zijde 😋


Welke diensten lever ik nou eigenlijk?

1. Uitlaten / Wandelingen met hond (zowel individuele als groeps)

2. Huisbezoeken voor vrijwel elk huisdier. (Grootschalig vee valt daar niet onder, wel paarden)

3. Oppassen op huisdieren bij jouw thuis. (tijdens je vakantie bijvoorbeeld of nood)

4. Bijrijden van paard 

5. Hondenopvang (vakantie) voor max 4/5 honden

6. Dog Wedding Chaperone! Zodat jouw viervoeter jullie bruiloft kan meemaken zonder stress :) 

7. Ik zeg altijd... "heel veel kan in overleg" dus voor vragen etc. Neem vooral contact met mij op!